Papageno programhirdetés: lejárt a határidő!

Köszönjük az eddigi jelentkezéseket!

2019.07.16.
Július 15-ig fogadtuk azoknak a helyszíneknek jelentkezését és programoknak a beérkezését, amelyek szerepelni kívánnak a Papageno magazin Ars Sacra különszámában. A programfüzetet 35.000 példányban nyomtatunk ki és osztunk szét országosan, a csatlakozó intézmények között, illetve a budapesti kiemelt helyszíneinken és kulturális központokban.
 
Köszönjük a rengeteg színvonalas eseményt, amelyekkel egymáshoz tartozhatunk és közösen felmutathatjuk a szakrális művészet sokszínűségét és gazdagságát az Ars Sacra Fesztivál tíz napjában. Köszönjük, hogy sokan figyeltek a határidő betartására, a beküldött programok folyamatosan aktiválásra kerülnek honlapunkon.

Azok, akik lemaradtak a határidőre történő beküldésről ne csüggedjenek, továbbra is jelezhetik csatlakozásukat és feltölthetik programjaikat, ám ezek kizárólag a weboldalunkon lesznek megtekinthetők.
 
A programváltozás joga természetesen mindenkinél fennállhat, ezért az utolsó pillanatig módosíthatóak a felvitt adatok, azonban ezekről már csak itt, az oldalunkon tájékozódhatnak az érdeklődők.
 
Sikeres szervezést és jó munkát kívánunk mindenkinek!

    Impresszum Adatkezelési szabályzat GYIK Site map Ars Sacra © Minden jog fenntartva. development: TYCMO design: SALT COMM
HU EN