ARS SACRA
2024. szeptember 14-22. „Az igazság békét teremt” (Iz 32,17)
Ars Sacra Fesztivál  •  séták  •  hírek  •  média  •  vers  •  kapcsolat huen

Szent Művészet

A szent művészet magyar kezdeményezésű ünnepének, az Ars Sacra Fesztiválnak születését és növekedését ismerhetik meg a négyhetenként jelentkező magazinműsorból. A Szent Művészet című félórás, élő műsorban művészek, fellépők és szervezők hitvallásai által pillanthatnak be az új evangelizációs szándékkal életre hívott összművészeti fesztivál kulisszái mögé. Részleteket hallhatnak az Ars Sacra Fesztivál elmúlt tíz évében elhangzott különböző előadásokból, megismerhetik a művészet hitet erősítő ajándékát és az alapítóktól megtudhatják azt is, milyen érzés már tíz éve vízen járni. Ismerkedjen meg a szakrális művészet kincseivel az Ars Sacra Alapítvány kulturális műsorában négyhetente hétfőnként a Mária Rádióban. A műsor készítői: Az Ars Sacra Alapítvány kuratóriumi tagjai és önkéntesei. Műsorvezető: Parák Eszter Műsoridő: hétfő 18:00 (négy hetente)

Szent Művészet

2022. június 27-ei adás
A XVI. Ars Sacra Fesztivál egyik fellépője lesz a Jazzation Acapella Együttes. Hogy kik Ők?

Szent Művészet

2022. május 23-ai adás
Külföldi missziók az MKPK segítségével - Svájci turnén járt a Misztrál Együttes. Beszélgetés Török Mátéval.

Szent Művészet

2022. április 25-i adás
"Úgy szeressétek egymást, ahogy én szerettelek titeket!"- Varga Janó atya, a bécsi Pázmáneum rektora beszél az ars sacráról.

Szent Művészet

2022. március 28-i adás
KERESZT ÉS KÖLTÉSZET–Nagyböjti beszélgetés Iancu Laura költővel. Zene Joseph Haydn: A Megváltó hét utolsó szava a keresztfán...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Online program feltöltésAlapítványLetöltésekBeszámolókFilmArchívumPartnerekAdatvédelem