ARS SACRA
2024. szeptember 14-22. „Az igazság békét teremt” (Iz 32,17)
Ars Sacra Fesztivál  •  séták  •  hírek  •  média  •  vers  •  kapcsolat huen

Szent Művészet

A szent művészet magyar kezdeményezésű ünnepének, az Ars Sacra Fesztiválnak születését és növekedését ismerhetik meg a négyhetenként jelentkező magazinműsorból. A Szent Művészet című félórás, élő műsorban művészek, fellépők és szervezők hitvallásai által pillanthatnak be az új evangelizációs szándékkal életre hívott összművészeti fesztivál kulisszái mögé. Részleteket hallhatnak az Ars Sacra Fesztivál elmúlt tíz évében elhangzott különböző előadásokból, megismerhetik a művészet hitet erősítő ajándékát és az alapítóktól megtudhatják azt is, milyen érzés már tíz éve vízen járni. Ismerkedjen meg a szakrális művészet kincseivel az Ars Sacra Alapítvány kulturális műsorában négyhetente hétfőnként a Mária Rádióban. A műsor készítői: Az Ars Sacra Alapítvány kuratóriumi tagjai és önkéntesei. Műsorvezető: Parák Eszter Műsoridő: hétfő 18:00 (négy hetente)

Szent Művészet

2020. november 9-ei adás
Visszatekintés az Ars Sacra Fesztivál programjaira. Klukon Edit és Ránki Dezső zongoraestje - beszélgetés Klukon Edittel.

Szent Művészet

2020. október 12-ei adás
DEO GRATIAS! Visszatekintés az Ars Sacra Fesztivál programjaira.

Szent Művészet

2020. szeptember 14-ei adás
Programajánló és beszélgetés Tarjányi Krisztinával a Lackfi János: Hinták című darab szereplőjével.

Szent Művészet

2020. július 20-i adás
G. Horváth Lászlóval az Anima Musicae kamarazenekar vezetőjével beszélget Parák Eszter műsorvezető Mozartról, karanténról.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Online program feltöltésAlapítványLetöltésekBeszámolókFilmArchívumPartnerekAdatvédelem